VIMAL AUTO INDUSTRIES (VIMAL BEARINGS)

Adres

Survey No 197, Plot No 02, NH 27, Plasma Road, Veraval Shapar, District- Rajkot

Hindistan - Rajkot

Daha fazla bilgi için; www.vimalbearings.com

Salon 10 Stand A165 Randevu Al
Temsilcilikler
  • • Adit Padaliya - India
Markalar
  • • VMB - India
İletişim
VIMAL AUTO INDUSTRIES (VIMAL BEARINGS) ile ilgili görüşebileceğiniz kişiler;
Alvish Padaliya Sales - Director
Ürünler
Konik rulman yeri - India
Bu tip rulmanlar bir iç bilezik, bir dış bilezik ve konik yuvarlanma elemanlarından oluşur. Tasarımlarının geometrisi sayesinde konik makaralı rulmanlar birleşik yüklere dayanabilir.
TEKER UCU HUB ÜNİTELERİ - India
Vimal'in Tekerlek ucu poyrası Ünitesi rulmanları, tek bir poyraya yerleştirilmiş iki iç takımdan oluşan önceden ayarlanmış rulmanlardır. Ömür boyu greslenmiş, bakım gerektirmeyen rulmanlardır.
TEKER UCU KİTİ - India
VIMAL'in tekerlek ucu kitleri, en zorlu koşullarda kullanımlarını garanti eden yüksek kaliteli gresle önceden yağlanmış ünitelerdir. Bunlar, iç ve dış olmak üzere iki ön ayarlı rulman setinden oluşan gelişmiş bir değiştirme çözümüdür.
TEKER UCU MODÜLÜ - Turkey
VIMAL'in tekerlek ucu modülü ağır vasıtaların poyrasına entegre edilmiş bir rulmandır.
ÖZEL TASARIMLI KONİK MAKARALI RULMANLAR - India
VIMAL, çeşitli sektör uygulamaları için en yüksek kaliteyi ve OEM sektör standartlarını karşılayan özelleştirilmiş çözümler sağlama konusunda uzmanlaşmıştır. Bu rulman tipinin en popüler uygulamaları, hafif ve endüstriyel araçlara yönelik tekerlek poyraları, dişli kutuları ve diferansiyellerdir.
Flanş Tarafı Konik Makaralı Rulmanlar - India
Flanş tarafı Konik Makaralı rulmanlar, dış halka flanşının geometrisi ile iç montaj arasındaki hassasiyetle ayırt edilir.
Direksiyon Yatağı - India
Direksiyon yatakları bir dış halka ve makaralı kafes tertibatından oluşur. Bir iç koninin bulunmaması ile ayırt edilirler.
İtme konik makaralı rulman - India
Eksenel konik makaralı rulmanlar T tipi rulmanlar olarak bilinir
Silindirik Makaralı Rulman - India
Silindirik makaralı rulmanlar (CRB'ler), yuvarlanma yollarıyla temas halinde olan silindirik makaralardan yapılır. Sürtünmeyi en aza indirirken radyal yükleri kaldıracak şekilde tasarlanmışlardır ve ayrıca az miktarda eksenel yükleri de kaldırabilirler.
Deep Groove Ball Bearings - India
Deep groove ball bearings (DGBBs) are the most common type of rolling bearing and are used in many industries. They can handle radial forces, axial loads in both directions, and low frictional torque