ALKOTEK OTOMOTİV

Adres

Fevzi Cakmak Mh. Kenitra Cd. A Blk No:2E Karatay

Türkiye - Konya

Daha fazla bilgi için; www.alkotek.com.tr Whatsapp İletişim

Salon 12A Stand E207 Randevu Al
Hakkımızda

  

Alkotek Otomotiv: Tır&Treyler Aksesuarlarında Güvenilir İş Ortağınız

 

2007 yılında kurulan Alkotek Otomotiv, reflektörler, çamurluklar ve krom aksesuarlarının üretiminde uzmanlaşmış önde gelen bir imalatçı firmadır.

Kalite kontrolü ve proje yönetimine büyük önem veren Alkotek, üretimde en yüksek standartları sağlar. Reflektörlerimiz ECR 69 standartlarına uygun olarak üretilirken, kamyon ve tır bileşenlerimiz ECR 70 kalitesinde üretilmektedir. Krom imalatında ise üstün kaliteli 304 ve 201 paslanmaz çelik kullanarak kusursuz aksesuarlar üretmektedir.

Alkotek, hem kaliteyi hem de estetiği ön planda tutarak müşterilerin istediği özel renk ve boyutlarda çamurluklar üretme imkanı sunmaktadır. Tasarımcılarımız ve uzman ekibimiz, Scania, Mercedes, Volvo, Iveco, Ford, Renault, DAF ve MAN gibi tanınmış markaların çeşitli modellerine uyumlu ürünler geliştirmek için orijinal bağlantı noktalarını ve ölçülerini kullanmaktadır.

Müşteri memnuniyeti iş felsefemizin temelini oluşturmaktadır. Siparişleri zamanında teslim ederek güvenilir ve etkili hizmet garantisi vererek müşterilerimizin güvenini kazanmayı hedefliyoruz. Müşterilerimizle uzun süreli ilişkiler kurmayı amaçlıyor, onların benzersiz ihtiyaçlarını anlamak ve beklentilerini aşmak için çalışıyoruz.

Sizlerle heyecan verici projelerde iş birliği yapma fırsatını dört gözle bekliyoruz. Birlikte, otomotiv aksesuarlarında mükemmelliği yakalayabiliriz.

Markalar
  • • ALKOTEK CHROME - Turkey
  • • ALKOTEK PLASTİC - Turkey
  • • ALKOTEK REFLECTOR - Turkey
Distribütörlükler
  • • DEMMON VEHİCLE FRİDGE - Turkey
İletişim
ALKOTEK OTOMOTİV ile ilgili görüşebileceğiniz kişiler;
SELMAN BASODA YÖNETİM - KROM GENEL MÜDÜR
ALİ GÜRBÜZ ÜRETİM - ÜRETİM MÜDÜRÜ
İBRAHİM ETHEM BASODA YÖNETİM - PLASTİK GENEL MÜDÜR
RIDVAN BASODA İK VE PAZARLAMA -
Ürünler
CAUTION WARNING TURKISH - Turkey
BUT THERE ARE LIKE THAT IN ENGLISH